Isabel Oliveira álnéven megjelent könyvek

 

Halálharmad

Sorozatcím: Florence
ISBN: 9639444960
Kiadás éve: 2006
Kiadó: STB Könyvek kiadó
Méret: 115*180 mm, 262 oldal

A barcelonai szórakozóhelyen egy lány rámosolyog a mellette ülő jóképű fiúra, és egyikük sem sejti, hogy ezzel elkezdődik egy történet, amelynek a gyökerei a régmúltba nyúlnak vissza, s ismeretségük, majd bimbózó szerelmük egy huszonöt évvel korábbi tragédia akaratlan folytatásává válik. A lány anyját, Cristinát rettenetes emlékek fűzik a fiatalember családjához, és a nőnek döntenie kell: ki és mi az erősebb, az élet, a fiatalok reményei, avagy az ő fájdalma. A döntést megnehezíti, hogy megismerkedvén a fiú apjával, maga is meginog, már nem hevíti mindent lebíró erővel a bosszú, felülkerekedik benne az érdeklődés a férfi iránt, győz a segítőkész emberség. A háttérben pedig folyik a fiesta, a pamplonai bikafuttatás, majd a viadal az arénában, ahol a küzdelem tiszta és becsületes, mert így írják elő az ősi törvények. Vagy mégsem? Lehet, hogy a bikaviadalt is beszennyezik a régi történet komor következményei?
A jövő és a fiatalság azonban mindig erősebb, mint az egykori tragédiák árnyai. Cristina meglátogat egy süppedő sírt, aztán ránéz a lányra, és tudja már: egy fejezet lezárult, jön a következő, és nemcsak a lánya, hanem az ő számára is.

 


Szélkeringő


ISBN: 9789637435652
Kiadás éve: 2009
Kiadó: STB Könyvek Könyvkiadó Kft.
Méret: 115*180 mm, 259 oldal

Boldognak indult Aliciának, a csinos áruházi eladónőnek a házassága a spanyolországi Sevillában. De néhány év múlva, ahogy ez gyakran megesik, az anyagi nehézségek és az érzelmek kihűlése miatt zátonyra futott, És a baj nem jár egyedül: súlyos balesetet szenved. A szívműködése is leáll, de az orvosok megmentik az életét. A lét és a nemlét határán, a klinikai halál állapotában olyan élmények részesévé válik, amelyek azután végigkísérik az életét.
Felépülése után egy újabb megrázkódtatás éri. Férje végleg elhagyja, és magával viszi egyetlen kislányukat is. Az élete végképp céltalanná és reménytelenné válik.
Vagy mégsem? A kórházban találkozik egy - szintén a balesetéből lábadozó - tehetséges énekes színésszel, és felcsillan a remény. Talán megváltoztathatja az életét, visszaszerezheti szeme fényét, négyéves kislányát. Elkezdődik érte a küzdelem a durva és gátlástalan férjével meg az őt is védő törvényekkel szemben.
A sors azonban még egy terhet tett a vállára. Annak a tíz éve megölt lánynak a terhét, gyilkosának kiderítését, akivel szívének leállása után "odaát" találkozott.
Ezt a szerelemmel, ezoterikus élményekkel és kalandokkal átszőtt regényt csak az vegye kézbe, aki nem fél a meglepetésektől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése